marți, 29 noiembrie 2016

Cat ne costa un zbor pana in Croatia?

Croatia reprezinta una dintre tarile cele mai vizitate ale Europei, remarcandu-se prin istoria bogata, frumusetile naturale si activitatile propuse pentru turistii de toate varstele, care vor avea cate ceva de facut aici. Perioada de toamna iarna este ideala pentru vizitarea celor mai importante orase precum Zagreb, in timp ce vara sunt luate cu asalt statiunile de pe litoral si insulele marii Adriatice. Tinand cont ca exista un zbor direct intre Bucuresti si Zagreb, tot mai multe persoane aleg bilete avion Croatia, iar Aerotravel poate fi cel mai bun prieten al calatorilor datorita faptului ca sistemul scaneaza toate zborurile in cautarea celor mai atractive oferte.

Fara aglomeratie

Croatia pare ca le are pe toate si este o destinatie ideala pentru cei care prefera sa evite aglomeratia specifica marilor orase europene, precum Barcelona, Madrid, Paris sau Roma. In plus, nimic nu se compara cu confortul adus de un zbor direct, tinand cont ca distanta este parcursa in circa 2 ore si nu mai intervin ore intregi pierdute in asteptarea zborului de legatura, dar nici nu mai exista riscul ca propriul bagaj sa fie ratacit.

Conditii grozave


Clima este ideala in tot cursul anului, iar populatia de peste 5 milioane de locuitori a tarii se extinde semnificativ atunci cand turisti din toate colturile lumii dau navala in Croatia. De asemenea, coasta marii Adriatice numara peste 1.000 de insulite de dimensiuni diferite, multe dintre acestea putand fi vizitate si explorate, astfel ca cei care aleg bilete avion Croatia, cu siguranta nu vor gresi. In plus, pretul pentru un zbor de la Bucuresti la Zagreb nu depaseste 150 de lei, insa se poate profita si de ofertele propuse de marile companii ce opereaza in Romania, cand se acorda pana la 20% reducere la toate zborurile, ocazie cu care tarifele devin mult mai avantajoase si mai accesibile.