luni, 10 aprilie 2017

Unde ne putem colanta masina in Bucuresti?

Auto Print din capitala reprezinta cel mai grozav loc unde soferii au posibilitatea de a-si personaliza masinile, fara a mai apela la varianta traditionala a vopsirii, care nu numai ca este mult mai costisitoare, insa implica si diferite riscuri. Colantari auto Bucuresti presupune ca masinile sa fie acoperite de un autocolant de diferite tipuri, pentru toate gusturile si necesitatile. Exista variante putin mai costisitoare care promit o durata de viata de pana la 5 ani, insa sunt disponibile si optiuni la preturi mai bune, care asigura o durabilitate de 2 ani, timp in care folia se va prezenta in cele mai bune conditii.

Preturi bune

Asadar, cei care aleg acest serviciu, in primul rand, se bucura de economii substantiale intrucat pentru a vopsi o masina de clasa medie este nevoie de minim 5.000 de lei, pentru o culoare clasica, in timp ce pentru a colanta acelasi autoturism este nevoie de 1190 de lei. Mai mult, soferii au la dispozitie nenumarate tipuri de autocolante, de la culorile mate, la cele ce imita vopseaua metalizata a masinilor, fiind mai usor ca niciodata sa se personalizeze propriul autoturism.

Economii de timp

Se fac si economii de timp, datorita faptului ca procedura se pune in aplicare in doar cateva minute, alocandu-se circa 15 minute pentru colantarea fiecarui element de caroserie, in timp ce pentru vopsire sunt necesare minim 3 zile alocate pentru efectuarea procedurii si pentru uscarea vopselei. Mai mult, cei care apeleaza la colantari auto Bucuresti se bucura si de faptul ca atunci cand apare o zgaraietura sau este deteriorat autocolantul, este suficienta inlocuirea foliei de pe elementul respectiv, ceea ce se efectueaza foarte repede, dar implica si costuri minime.


Astfel, aceasta reprezinta o ocazie grozava pentru toti soferii care isi doresc ca masinile lor sa arate grozav, totul la preturi pentru toate buzunarele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu