joi, 2 iunie 2016

Cazare in Craiova - in Regim Hotelier

Regimul hotelier este bine venit pentru cei care vor sa se cazeze in Craiova insa nu isi permit sa achite preturile hotelurilor din oras. Acum se poate inchiria orice apartament disponibil in regim hotelier, la preturi foarte bune, care scad in functie de numarul persoanelor cazate si numarul de nopti rezervate. Asadar, cine cauta cazare ieftina in Craiova, acum are solutia cea mai buna.

Preturi mai mici si suprafata mai mare

Regimul hotelier este din ce in ce mai cautat datorita faptului ca preturile practicate sunt mai mici decat cele ale hotelurilor si pensiunilor. Insa pe langa acest avantaj evident, oaspetii beneficiaza si de o suprafata mult mai mare, intrucat o garsoniera are minim 30 de metri patrati, in timp ce o camera de hotel spatioasa nu propune mai mult de 14 metri patrati. Astfel, pot fi cazate mai multe persoane, intre 2 si 8, in functie de numarul camerelor, in timp ce pentru grupuri de peste 8 persoane se recomanda inchirierea unei case in regim hotelier.

Mai multe economii 

Lista economiilor continua prin faptul ca bucataria propria aduce un beneficiu foarte important: acela de a putea gati oricand se doreste, motiv pentru care micul dejun si pranzul nu mai trebuie servite la restaurant. In plus, majoritatea apartamentelor disponibile promit si un loc de parcare gratuit, in timp ce majoritatea hotelurilor impun o taxa pentru acest serviciu.

De asemenea, nu exista alte tarife ascunse precum cele pentru folosirea aerului conditionat sau a internetului wireless. 
Un alt avantaj important pentru iubitorii de animale, este ca acestea sunt bine primite, astfel ca nu mai trebuie sa fie lasate in grija prietenilor. Pretul scade in functie de numarul noptilor de cazare, cu cat vacanta este mai lunga, cu atat se plateste mai putin, astfel ca la finalul perioadei de sedere oaspetii se intorc acasa cu bateriile incarcate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu