vineri, 3 iunie 2016

Ce presupune colantarea autoturismelor?

Acest fenomen este tot mai raspandit in ziua de azi, intrucat fiecare sofer isi doreste ca autoturismul propriu sa iasa in evidenta si sa fie personalizat dupa bunul plac. Cu alte cuvinte, colantarea masinilor reprezinta o modalitate grozava prin intermediul careia soferii sa isi poata pune amprenta asupra propriului autoturism. De asemenea, pentru acest serviciu opteaza si numeroase firme care isi inscriptioneaza masinile cu insemnele companiei pentru ca acestea sa fie mult mai usor de identificat in trafic si pentru ca ideea reprezinta o modalitate grozava si ieftina de a face publicitate.


Soferii au la alegere o multime de culori, pana la 60 lucioase, care sa imite aspectul vopselei metalizate, originale, si pana la 40 mate, pentru ca acest tip este mai rar intalnit si ofera un aspect mai placut, insa nu se potriveste bine din punct de vedere vizual pe orice autoturism. Asadar, colantarea presupune aplicarea unei folii pe toata caroseria unui autoturism, cu scopul fie de a-l personaliza, fie de a-l proteja.

Exista si autocolante speciale, transparente, care sunt aplicate doar cu scopul de protejare a vopselei originale a autoturismului, iar la aceasta procedura apeleaza, in general, proprietarii de autoturisme de lux, in cazul carora o vopsire integrala ajunge la cateva mii de euro.

Foliile aplicate sunt de inalta calitate, iar acestea sunt rezistente la toate conditiile nefavorabile ale vremii, de la vant, ploi puternice, ninsori, insa si la temperaturile extrem de ridicate din timpul verii. Autocolantul nu isi modifica culoarea odata cu trecerea timpului, pastrand acelasi aspect inca din prima zi in care a fost aplicat.


In plus, nu este nevoie decat de cateva ore pentru aplicarea autocolantului si tot la fel de usor acesta este inlaturat, motiv pentru care, ori de cate ori se doreste o noua schimmbare, aceasta este efectuata in cel mai scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu